Pàgines



MOSTRA DE CELLERS DE LA D.O. MONTSANT A TARRAGONA


24 cellers de la DO Montsant donaran a tastar els seus vins el proper dissabte 1 de setembre a la Rambla Nova de Tarragona. Després de la bona acollida que el passat novembre va tenir la iniciativa “Montsant es planta a Barcelona”, la DO Montsant i els seus cellers mantenen l’aposta de donar a conèixer els seus vins al consumidor final català.

Aquesta mostra de vins, “Montsant a la Rambla”, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, s’emmarca en la celebració dels 10 anys de la DO Montsant, una regió vitivinícola de la comarca del Priorat que des de la seva creació l’any 2001 ha estat excel·lentment valorada per la qualitat dels vins que s’hi elaboren.

“Montsant a la Rambla” s’iniciarà a les 11h del matí i romandrà oberta fins a les 9 de la nit. Per un preu de 10€, els assistents rebran un copa Riedel i 5 vals de degustació per tastar els vins dels cellers que seran presents a la mostra. Molts d’aquests vins (blancs, negres, rosats i dolços) gaudeixen del reconeixement dels crítics més influents, no només a nivell català i estatal sinó també en l’àmbit internacional.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada