Pàgines


Tres Picos 2008

Juny 2011

Denominació d'Origen / Zona: D.O. Campo de Borja
Celler: Borsao
Varietats: Garnatxa
Alcohol: 14,5%
Elaboració: Vinyes de 35 a 60 anys situades entre els 600-700 metres d'alçada. Fermentació en dipòsits d'acer inoxidable. Es realitza una criança de 5 mesos en botes noves de roure francès.
Nota de tast: Color cirera fosc, rivet violaci, llàgrima densa. En un inici, nas molt carregat amb aromes provinents de la criança, fumats i del pas per botes noves. Després es va anar obrint mostrant aromes de fruita vermella madura. En boca entrada potent i àmplia. Aquí d'entrada fa més evident les notes afruitades, tot i que segueix molt present el rastre de la criança. Pas per boca saborós però amb un postgust més curt de l'esperat. 
Preu: 11,70€
Si parlem d'Aragó, a D.O. Campo de Borja i D.O. Calatayud, hi podem trobar garnatxes molt interessants que val la pena conèixer. Aquesta estava inclosa en un tast amb diferents garnatxes i en general no va ser de les destacades. Un vi ja conegut on s'esperava trobar més fruita, desconeixem si anteriors anyades tenien una criança més curta però en aquest cas el protagonisme era tot per la fusta. Els que coneixíem aquest vi sens dubte li donarem una segona oportunitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada